Proizvodnja – zaščita iz penjenega polietilena

Izdelki iz EPE folije - narejeni po vaši meri

Rešitve iz penjenega polietilena, ki zagotavljajo zaščito vašega izdelka med transportom ter tudi med prozivodnim procesom. Pena oblikovana s strokovnim znanjem, ščiti tudi najbolj občutljive predmete različnih oblik.
EPE - polnjeni polietilen

Zaprtocelični ekspandirani penjeni polietilen - EPE je 100% reciklabilen. Je Izredno lahek in elastičen. Nima vonja in ne vpijva vlage. Dobro absorbira udarce in zagotavlja dobro zaščito občutljivih izdelkov.

100% reciklabilen

Izdelki iz penjenega polietilena so ekološko nesporni. Pri postopku penjenja so uporabljeni penilci brez HFC in CFC, ki so okolju neškodljivi. Tako so izdelki iz EPE stoodstotno reciklabilni.

Uporaba

Z našimi strankami ustvarimo partnerski odnos. Želimo da bi bili vaši izdelki boljši - varnejši, tišji, …Vaš izdelek želimo zaščititi, da pride varno do vašega kupca ali pred mehanskimi poškodbami že med samim proizvodnjim procesom. Uporablja se za pošiljanje industrijske elektronike, zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, medicinske opreme, hladne verige in različnih aplikacij.

Lasten in razvoj in oblikovanje

Lastno oblikovanje in povezava z design centrom z več z več kot 10.000 rešitvami. Od ideje do izvedbe. Glede na vaše potrebe, vam oblikujemo embalažo. Vsak izdelek, je popolnoma prilagojen vašim zahtevam. Za vas želimo oblikovati učinkovito ter stroškovno ugodno zaščito.

Okolje

Pri oblikovanju, svoje znanje uporabimo, da porabimo čim manj penjenega polietilena in kljub temu dosežemo optimalno delovanje in zaščito izdelka, da proizvod nepoškodovan doseže svoj cilj.
Dobro vzmetenje in pametno oblikovanje omogočajo manjši volumen in posredno manj emisij ogljikovega dioksida v ozračje.

Penjeni polietilen je odporen na različne vplive in je 100% reciklabilen.

Vaša težava je naš izziv. S svojim znanjem in večletnimi izkušnjami, svetujemo, razvijemo in izdelamo ustrezno zaščito za vaš izdelek.

Kontakt